2012. augusztus 13., hétfő

A kerti sütő teteje befejezve

Vasárnap este Sonkádról hazatérve Zoli még ügyködött egy kicsit a sütőn. A tetőgerendát még pénteken indulás előtt lefestette, ez már meg volt száradva mire hazaértünk. A rákerülő cserepeket este megtisztogattuk és felrakosgatta, illetve a tető élére kerülőket fel is tapasztotta, és a kémény négy oldalánál lévő cserepeknél is körbetapasztott. Mivel még maradt bekavart anyag, így az asztalnál lévő hátfalat is megcsinálta. Még a világítást kell ide megoldani és jöhet a sütőavató parti.







8 megjegyzés:

Edit írta...

Jujj de szép már :))

Mazsianyu írta...

Nagyon tetszetős! Teljék sok örömetek benne! Nagyon ügyes mesterember a te Zolid!

Annamarie írta...

Ügyesek vagytok, igazán mutatós darab. Én ezzel úgy vagyok, hogy nálunk a kerti búboskemence is - amellett, hogy használjuk is - egy tetszetős kerti "bútordarab", amely feldobja a kertet.

Lidike írta...

Edit, Mazsianyu, Köszönjük!
Annamarie, az biztos, hogy feldobja a kertet. Mondtam is Zolimnak, ha minden elkészül én biztos kiköltözök ide :)

Juhmeli írta...

Nagyon klassz lett! Hasonlót képzelek magunknak is. Ha nem okozok gondot, megkérdeznéd az emberedtől, hogy kb. mennyi tégla ment bele. Csak, ha tudja kapásból. Persze ki is számolhatnám, de az is csak elmélet:)

Lidike írta...

Az ember azt mondta, hogy a kis asztallal együtt hatszáznál biztos, hogy több tégla van benne, vegyesen kicsi és nagy. Az egészet bontott téglából építette.

Juhmeli írta...

Jó, elkezdem számolni az itthoniakat:) Köszi!

SzilviaA írta...

Ez nagyon jó, mutattam a férjemnek hogy ilyet kérek én is! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...