2012. november 28., szerda

Bespájzoltunk mint télen a mókusok

Most már csak úgy tudtam befőtteket bepakolni a mélyhűtős helységbe, hogy az összes üres üveget Zoli felvitte a padlásra. A nyári konyhából kb. hatvan üveget kellett áttelepítenem mert ott be lesz gyújtva a kutyusoknak és a macskáknak ha már nagyon hideg lesz. Illetve a hétvégi körtebefőtteket is valahova kellett raknom. Most már tényleg  ki lehet írni, hogy telt ház.





A kis zsírosbödönöm és tele van :)


Az almából még négy ládával van a pincében is
És akkor még nem láthatók a képeken a pincében lévő savanyúságok, alma, zöldség és a három fagyasztóban lévő finomságok. Így a betakarítások és a befőzések végén már elmondhatom, hogy teljesen büszke vagyok magunkra, hogy ennyi mindent sikerült megint eltennünk (ne értsetek félre nem magunkat akarom fényezni). Lett volna ennél több is, csak olykor a lustaság győzött. Annak örülök leginkább, hogy mindig van mihez nyúlni ha az ember akar valamit főzni, nem kell állandóan a boltba rohangálni. Mindent megér ez az egész, a sok munkát tavasztól őszig a kertben, illetve a befőzések folyamán. Én mindenkit bátorítok arra, hogy ha bele akar kezdeni egy ilyen életmódba próbálja ki mindenféleképpen, utána már nem is akar visszaállni.

1 megjegyzés:

kovtama írta...

Nagyon irigyellek a kamrádért, az enyém kisebb:) Főleg a sok mindenért amit a képen látok, nálunk is győzött a lustaság, így kevesebbet főztünk be idén mint tavaly, viszont tavalyiak kompenzálták az idei lustaságot. Nem baj, majd jövőre:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...