2013. március 25., hétfő

Hol van már a tavasz?

Én itt vagyok, ültetésre készen, erre a tavasz sehol sincs. Most is mikor kimentem a jószágot megnézni, hogy van e elég vizük és tápjuk, hát nem hópelyhekbe ütköztem. Nem elég, hogy éjszaka fagy, nappal hűvös van de megint lehet hajnalban lapátolni a havat.



Pedig már egypárszor megmutatta az arcát, voltak olyan szép napsütötte napjaink. A tavaly elültetett medvehagymám (kemény hat szál) is kibújt már és a fügebokor alatt is megjelent valamilyen virág.



Remélem már jövőhéten azért eljutok oda, hogy a fűszernövényeimet el tudjam ültetni. És már nem nagyon akarnék begyújtani, az az igazság. Majdnem minden fánk elfogyott. Tavasz már nagyon vár mindenki!

Napfelkelte

2 megjegyzés:

HP írta...

Kitartás! Ha az időjósok igazat beszélnek, akkor pénteken már újra tavasz lesz. Már én is nagyon várom.

Gandalf írta...

Szia! Nálunk, Zalában, 25 cm esett tegnap délután óta. Rengeteg virágunk bújt elő az elmúlt hetekben, napokban, tulipánok, krókuszok, nárciszok, a sziklakerti növények beindultak, a varjúhájak, a gyümölcsfák rügyei pattanásra készek az orgonával együtt, sőt van ami már ki is pattant... Na azoknak most vége, asszem. Én imádom a telet, de tényleg, viszont most már a tavasz ideje jött el. Vagyis kellene...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...