2012. április 20., péntek

Teljes fényében pompázik a liliomfám


Azért szegényke megsínylette a pár héttel ezelőtti esti fagyokat. Van olyan ága amin nincs is virág. Leginkább az volt a gond, hogy már rügyezett amikor jöttek az éjszakai hidegek. Jó pár virága ki sem nyílt. de azért még így is gyönyörű!



Az összes tulipánom kibújt már. Őket még a házzal örököltük, mi még nem duggatunk el. De itt lesz az ideje, mert pont most tűnt fel nekem, hogy csak piros tulipánjaink vannak, vagyis egy kivételével. Az az egy pedig lila színű sárga szegéllyel. Állítólag Hollandiából hozták még az előző tulajdonosnak.





A kis virágoskertemben az egyik fügebokor mellett van egy virág aminek természetesen megint nem tudom a nevét. Jópofa ahogy kinéz. Megköszönném, hogy ha valaki tudja a nevét megírná nekem, mert mindenféleképpen szeretnék még ilyet ültetni.



5 megjegyzés:

Susula írta...

Kedves Lidike! Ez a császárkorona! Nagyon szép!

Lidike írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Lidike írta...

Kedves Susula! Az előző válaszomat kitöröltem, mert azt hittem, hogy a fának más a neve, de rögtön rájöttem, hogy bebambultam. Köszönöm, hogy válaszoltál a kérdésemre. Nagyon tetszik ez a virág, majd szeretnék még ilyet ültetni. Még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítségedet!

Edit írta...

Szépek nagyon a tulipánok, meg a császárkorona is. Én most akadtam egy oldalra, ahol nagyon nagyon sok szép tulipánt lehet rendelni, persze már nem, mert januártól márciusig lehet, de őszi virágokat majd júniustól lehet. Majd nézd meg az oldalt, én tervezek tőlük rendelni, olvasgattam az olvasói véleményeket, meg hogy hogy indították el az egész áruházat.

http://www.tulipanvilag.hu/

Edit írta...

És a tulipánfa is jajjj de nyönyörű!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...