2012. április 25., szerda

Csibeségek, negyedik fejezet

A gyengélkedős akváriumban van egy csibe akinek az egyik lába rossz, eddig nem tudott ráállni. Ma reggel azt vettem észre, hogy áll rajta és menni is tud vele. Úgy látszik ez a pár napos különlét a többi izgő-mozgótól jót tett neki, csak egy kis pihentetés és gyakorlás és minden rendben. Annyira örültem neki. A legkisebb is szépen növekszik, ő is jól érzi magát a külön helyen. Csak akkor mi lesz ha bekerülnek a többi közé? Pár napon belül ez is kiderül.

Már egész jól vannak a gyengélkedősök

2 megjegyzés:

Edit írta...

Én a jó múltkor átvoltam a szomszédba. Ki voltak engedve a tikok, és azt vettem észre, hogy az egyik áll, de ül is. szóval fura testhelyzetben volt. mondom a néninek mi baja? Azt mondja nem tudja, így született, de felnőtt. Szóval úgy megy, mintha a "seggén ülne, kidüllesztett mellekkel. Szóval elég furán ment. aztán volt egy másik is, aminek átellenben álltak a csőrei, úgy, hogy az alsó felkunkorodott, a felső meg le. Eszembe jutott, hogy mamámnak is volt ilyen kiscsibéje, mármint ilyen kacska csőrű, de az nem maradt életben. szóval a kis bice bócád azért lehet még felerősödik.

Edit írta...

Ja, és a kacska csőrű is már elég nagy itt a szomszédban, szóval tyúk, tehát az is megmaradt valahogy, bár nem tudom hogy a csudába eszik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...