2012. június 7., csütörtök

Növekszenek a szaporulatok

Az első keltetésből kikelt csibék már szép nagyok. Nagy helyük van ahol tudnak rohangászni.



A 20 db vadkacsa és a 9 db néma kacsa el lett választva a mamáiktól és össze lettek költöztetve. Elég jól érzik magukat együtt, igaz még a mamák hívják őket, de már egyre ritkábban. De a piszok néma kiskacsák állandóan kiszökdösnek zöldet hamizni, pedig minden nap kapnak füvet vagy salátát a kertből. Tegnap átment az egyik a japánokhoz, én nem tudtam megfogni, de mire Zoli hazajött addigra meg valahogy visszament a helyére. Na ezek a kacsák feladják a leckét.



A kis fehér japán úgy néz ki, hogy meggyógyult. Úgyhogy visszaraktuk a többihez. A japáncsibék és a második tojáskeltetés során kikelt csibék is össze lettek költöztetve, a nyúlketreces ólban vannak lent a földön, amit felszórtunk egy csomó fogáccsal és szalmával. Nagyon élvezik a tágas teret, repkednek és kapirgálnak.



Az egyik nyúlketrecben pedig ott vannak a a legkisebb japánok még a mamájukkal. Csak nem nagyon engedték magukat fotózni, nagyon félénkek.



És végül ne felejtkezzünk meg a kiscicákról sem. Nagyon szépen növekszenek. A mamájuk pedig egy gondos anyuka. Egyik este kivettem az egyik kiscicát, hogy megcirógassam. Erre a mama kijött és kivette a kezemből a kicsit és visszavitte az ólba. Gondolta biztos nem való az én kezembe :)



1 megjegyzés:

Edit írta...

Jujj milyen sok kicsiny állat :))))És a cicák..jajj azok a gyengéim :))))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...