Csak pár szem almapaprikánk van még, de csak bekavartam a levet és elraktam, nem akartam, hogy megfonnyadjon. Majd mindig pakolgatok hozzá, ahogy ér a paprika, remélem nem lesz így semmi baja.
A felöntő lé egy 8 literes vödörhöz:
- 3,5 liter víz
- 0,5 liter 10% ecet
- 1 kávéskanál borkénpor
- fél kávéskanál szalicil
- 1 csomag babérlevél
- 1 csomag mustármag
- 1 csomag koriander mag
- 1 csomag szemes bors
A vödörbe beleszórtam a fűszereket, a folyadékokat pedig egy külön lábasban elkevertem a por hozzávalókkal.
Rádobáltam a paprikákat, majd felöntöttem az összes lével, és ráraktam a vödör tetejét, lezártam.
Két nagy műanyag tál kellett ahhoz, hogy a lé alatt tartsam a paprikákat mert még elég kevés van benne. Majd folyamatosan pakolgatom hozzá ahogy érnek. Ezt csak annak ajánlom aki imádja a csípőset, mert ez az, teljes mértékben.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése