Harmadik hete szőlőt eszek szőlővel. Nagyon finom, édes szőlőnk van, kis szemű kék és nagy szemű fehér, egy biztos, a darazsaknak is ízlik. Ja és a szomszédtól is kaptunk. A nevüket ne kérdezzétek, mert egyikét sem tudom még mindig. A kocsibeállónál a járda mentén van egy rövidebb sor, ezt akarjuk átfuttatni majd a szomszéd kerítéséhez. Azt szeretnénk elérni, hogy majd a fejünk felett nagy fürtökben csüngjenek a termések. Csak azt nem tudom, hogyha ez bejön mit fogunk ennyi szőlővel csinálni?
2013. szeptember 27., péntek
Ha ősz akkor szőlő
Harmadik hete szőlőt eszek szőlővel. Nagyon finom, édes szőlőnk van, kis szemű kék és nagy szemű fehér, egy biztos, a darazsaknak is ízlik. Ja és a szomszédtól is kaptunk. A nevüket ne kérdezzétek, mert egyikét sem tudom még mindig. A kocsibeállónál a járda mentén van egy rövidebb sor, ezt akarjuk átfuttatni majd a szomszéd kerítéséhez. Azt szeretnénk elérni, hogy majd a fejünk felett nagy fürtökben csüngjenek a termések. Csak azt nem tudom, hogyha ez bejön mit fogunk ennyi szőlővel csinálni?
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Lekvárt - isteni. Tavaly is készítettem cukor nélkül - most hétvégén is nekiállok.
http://muskatlibufe.blogspot.hu/2012/09/szolo-lekvar-cukor-nelkul.html
Vagy pálinkát. Idén nyáron Nagykanizsán a város napján kóstoltam életemben először... Nagyon finom, és kuriózum, tehát megéri foglalkozni vele.
Megjegyzés küldése