tag:blogger.com,1999:blog-2869700494245271293.post4905899484103630101..comments2023-03-23T14:44:07.423+01:00Comments on Falu végi kurta porta: Uborka dömpingLidikehttp://www.blogger.com/profile/08397248144755405507noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2869700494245271293.post-24858072202770489792016-09-30T12:46:09.286+02:002016-09-30T12:46:09.286+02:00Amikor belerakom a felforrt vízbe az uborkát az al...Amikor belerakom a felforrt vízbe az uborkát az alatt még ég a láng és addig hagyom benne míg a színe meg nem változik. Így nehéz leírni de amikor csinálod rögtön látod, hogy miről beszélek. Eddig még nincs semmi baja.<br />Idén egy 30 literes hordóba bekavartam a dobálós savanyúság levét is és abba csak uborkát raktam. Pont valamelyik nap néztem bele, pompásan néz ki és isteni illata van :)Lidikehttps://www.blogger.com/profile/08397248144755405507noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2869700494245271293.post-11436274854609380752016-09-28T09:53:01.658+02:002016-09-28T09:53:01.658+02:00Az egészes uborka csak a forrázással van tartósítv...Az egészes uborka csak a forrázással van tartósítva és dunsztolással? Így is eláll?Évahttps://www.blogger.com/profile/12183823942107273636noreply@blogger.com