tag:blogger.com,1999:blog-2869700494245271293.post2001835939365611852..comments2023-03-23T14:44:07.423+01:00Comments on Falu végi kurta porta: Ételízesítő házilagLidikehttp://www.blogger.com/profile/08397248144755405507noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2869700494245271293.post-69258459189200361752015-11-12T08:35:43.979+01:002015-11-12T08:35:43.979+01:00Legalább tanultunk belőle :)Legalább tanultunk belőle :)Lidikehttps://www.blogger.com/profile/08397248144755405507noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2869700494245271293.post-10738489665288370112015-11-06T20:31:59.658+01:002015-11-06T20:31:59.658+01:00Nekem is kevés volt a 10% só .... bánta is jónéhán...Nekem is kevés volt a 10% só .... bánta is jónéhány üveg....Muskátli Büféhttps://www.blogger.com/profile/04788762777315454104noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2869700494245271293.post-90103087164910316252015-10-06T16:57:24.376+02:002015-10-06T16:57:24.376+02:00Nagyon szívesen!Igaz,vigyázni kell a sózással,úgy ...Nagyon szívesen!Igaz,vigyázni kell a sózással,úgy kell számolni, ha 4 kiskanál ment az ételbe, akkor már egy kiskanál só is.Nekem a lányaim minden évben kérik a kamrapolcukra ezt az ételízesítőt.Idén megspékeltem a fentieken kívül paszternákkal és egy csokor lestyánnal,lévén mindkettő természetes ízfokozó is.Kapott még egy kis csokor tárkonyt ,a végeredmény igencsak harmonikus ízvilágú lett.<br />Kipróbálom a picalillidet,írtó gusztán hangzik.<br />Üdvözöllek Gyöngyös.<br />Gyöngyöshttps://www.blogger.com/profile/16342843302511241652noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2869700494245271293.post-30962921694163557222015-10-02T13:17:06.172+02:002015-10-02T13:17:06.172+02:00Gyöngyös, köszönöm, hogy szóltál! Lehet inkább kiv...Gyöngyös, köszönöm, hogy szóltál! Lehet inkább kiveszem minden üvegből és plusz sót teszek hozzá, egy üveget pedig meghagyok így és megvárom mi lesz vele. Még egyszer köszönöm!Lidikehttps://www.blogger.com/profile/08397248144755405507noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2869700494245271293.post-17157433736365360252015-09-30T11:44:53.924+02:002015-09-30T11:44:53.924+02:00Bocsi, hogy beleszolok,de nem okoskodasbol teszem:...Bocsi, hogy beleszolok,de nem okoskodasbol teszem:),kar lenne az elromlott cuccert.<br />evek ota teszek el ilyen etelizesitot,de a 10% so nem eleg.En 25% jodozatlan,durva sot teszek bele,tavaly pl.20% nem volt eleg, a tel vege fele az uvegek tetejen kepzodott egy feher szinu trutyi, ami elvezhetetlenne tette az etelizesitot.Nem penesz volt,hanem egy teljesen osszeallo valami.Pedig hibatlan zoldsegekkel dolgoztam, uvegeket csiratlanitottam,stb.Ajanlom, hogy az uvegek tetejere tegyel meg egy reteg sot,aztan bontas utan tedd hutobe az uveget.<br />Udv.GyongyosGyöngyöshttps://www.blogger.com/profile/16342843302511241652noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2869700494245271293.post-955830148077016852015-09-28T18:17:58.589+02:002015-09-28T18:17:58.589+02:00Olvaslak ám, ha nem is jelzek. Múltkor egy recepte...Olvaslak ám, ha nem is jelzek. Múltkor egy receptet kerestem, a tiedét adta be a google. Olyan ismerős volt a környezete, mire rájöttem, miért.Holdgyöngyhttps://www.blogger.com/profile/18102258860063227366noreply@blogger.com